#BlocExperience: Xavier Estrada Fernández, àrbitre de futbol

Oriol Riera MagemNews & Events3 Comments

Xavier Estrada Fernández, àrbitre FIFA i de Primera Divisió, ha estat la segona visita de la setmana a l’Oriol Riera Experience. L’àrbitre lleidatà, que enguany ha tancat una trajectòria de 12 temporades a la màxima categoria, ha apropat la figura arbitral entre els nens i nenes, una professió complicada i que és una part fonamental del futbol. Estrada ha respost dubtes sobre arbitratge i ha compartit experiències i anècdotes que li han passat en partits.

Amb l’objectiu d’apropar la professió als més petits, l’àrbitre ha plantejat diverses situacions reals de joc, per reflexionar conjuntament sobre la normativa del futbol actual i com ha evolucionat amb el temps. A més, Xavier Estrada també ha explicat com es preparen els àrbitres abans de cada partit i la importància d’haver analitzat prèviament els equips.

L’objectiu de les visites del Bloc Experience és mostrar als nens i nenes tot el que envolta el futbol professional i que, per construir un futur en aquest món, no només existeix la carrera d’esportista, sinó que també hi ha àrbitres, analistes, periodistes, fisioterapeutes…

Fotografies: Oriol Rodriguez Piella

BLOC EXPERIENCE 2021

#BlocExperience: Danae Boronat, periodista esportiva

#BlocExperience: Sergi Mateo, nutricionista esportiu

3 Comments on “#BlocExperience: Xavier Estrada Fernández, àrbitre de futbol”

  1. Pingback: #BlocExperience: Danae Boronat, periodista esportiva

  2. Pingback: #BlocExperience: Sergi Mateo, nutricionista esportiu

  3. Pingback: #BlocExperience: Bruna Vilamala, futbolista del FC Barcelona

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.