RESOLUCIÓ 1ª SOL·LICITUD BECA ORIOL RIERA

Oriol Riera MagemNews & Events2 Comments

Un dels pilars socials més importants de l’ORExperience, és que tot nen/a que estigui federat i tingui ganes de viure una experiència futbolística, la pugui viure. En el futbol no existeixen classes socials ni econòmiques, tots parlem la mateixa llengua i tots hem de tenir les mateixes oportunitats.

Malauradament, en la societat actual no tothom té les mateixes possibilitats d’accedir a un esdeveniment d’aquestes característiques. Però gràcies a la Fundació Puig-Porret i a l’Obra Social “La Caixa”, ja podem dir que neix un projecte social, amb plenes garanties, per a totes aquelles famílies vulnerables econòmicament.

Els beneficiaris de la 1ª sol·licitud BECA ORIOL RIERA 2017 són els següents:

Obra Social la Caixa V color fons blanc

Captura de pantalla 2017-03-22 a las 9.20.47

Enhorabona a tots els futurs participants de la 1ª edició ORExperience, esteu a un sol pas de formant-ne part.

Ara només us heu d’inscriure a l’esdeveniment a través del Formulari d’Inscripció però, en aquest cas, no s’ha d’efectuar cap pagament per garantir la plaça. La data límit per fer-ho, és fins el 30 d’abril. En cas de no fer-ho, es perdrà el dret de beca i s’oferirà, per ordre, a les famílies que es trobin a la llista d’espera.

Al no haver omplert les 20 places de beca ofertes, queda la sol·licitud oberta fins el 30 de maig, per a aquelles famílies amb dificultats econòmiques. +info www.oriolriera-experience.com/beca-esportiva/

LOGO PUIG-PORRET COLOR

2 Comments on “RESOLUCIÓ 1ª SOL·LICITUD BECA ORIOL RIERA”

  1. Hola..Meu fill Aleix també té ilusio de venir.Haurieu d’actualitzar el llistat de beques i informar el més aviat possible de quan serà la reunió abans de començar les activitats.Gràcies.Rosa.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.