RESOLUCIÓ 1ª SOL·LICITUD BECA ORIOL RIERA

Oriol Riera MagemNews & Events2 Comments

Un dels pilars socials més importants de l’ORExperience, és que tot nen/a que estigui federat i tingui ganes de viure una experiència futbolística, la pugui viure. En el futbol no existeixen classes socials ni econòmiques, tots parlem la mateixa llengua i tots hem de tenir les mateixes oportunitats.

Malauradament, en la societat actual no tothom té les mateixes possibilitats d’accedir a un esdeveniment d’aquestes característiques. Però gràcies a la Fundació Puig-Porret i a l’Obra Social “La Caixa”, ja podem dir que neix un projecte social, amb plenes garanties, per a totes aquelles famílies vulnerables econòmicament.

Els beneficiaris de la 1ª sol·licitud BECA ORIOL RIERA 2017 són els següents:

Obra Social la Caixa V color fons blanc

Captura de pantalla 2017-03-22 a las 9.20.47

Enhorabona a tots els futurs participants de la 1ª edició ORExperience, esteu a un sol pas de formant-ne part.

Ara només us heu d’inscriure a l’esdeveniment a través del Formulari d’Inscripció però, en aquest cas, no s’ha d’efectuar cap pagament per garantir la plaça. La data límit per fer-ho, és fins el 30 d’abril. En cas de no fer-ho, es perdrà el dret de beca i s’oferirà, per ordre, a les famílies que es trobin a la llista d’espera.

Al no haver omplert les 20 places de beca ofertes, queda la sol·licitud oberta fins el 30 de maig, per a aquelles famílies amb dificultats econòmiques. +info www.oriolriera-experience.com/beca-esportiva/

LOGO PUIG-PORRET COLOR

2 Comments on “RESOLUCIÓ 1ª SOL·LICITUD BECA ORIOL RIERA”

  1. Hola..Meu fill Aleix també té ilusio de venir.Haurieu d’actualitzar el llistat de beques i informar el més aviat possible de quan serà la reunió abans de començar les activitats.Gràcies.Rosa.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.