PROJECTE SOCIAL – “ESPORT AMB BON AMBIENT”

Oriol Riera MagemNews & EventsLeave a Comment

Coca-Cola i ORExperience junts de nou, col·laboraran per una bona causa sota el nom “Esport amb Bon Ambient”

 

Durant els últims anys, Coca-Cola ha donat un pas endavant en el seu compromís amb el Medi Ambient i, seguint la seva estratègia d’impulsar la sostenibilitat, realitza aquest projecte a aquells esdeveniments esportius on col·labora sota el nom “Esport amb Bon Ambient”.

D’aquesta manera, la companyia aspira a recollir i reciclar el 100% de les seves llaunes en el 2030. Sota aquest marc i, gràcies a la col·laboració que mantenim desde la I Edició a través d’Aquarius i Powerade, que ens manté hidratats i frescos durant tota la setmana, l’ORExperience s’uneix a aquesta causa, creada a favor de la sostenibilitat i amb l’objectiu de treballar activament per un compromís social i ambiental.

Així, durant la setmana de l’esdeveniment disposarem de varis contenidors on els nostres participants hauran de dipositar les llaunes i ampolles utilitzades, per tal de reciclar i ajudar en aquest projecte, adquirint a més, conciència sobre el reciclatge i un compromís amb el Medi Ambient.

Com tots sabeu, l’ORE a més de ser un esdeveniment esportiu que vol fer gaudir d’una experiència professional als seus participants, manté sempre en la seva estructura el seu compromís social, i per tant no podiem obviar l’oportunitat de participar en aquest projecte.

En altres ocasions, aquestes llaunes s’han convertit en material d’oficina…en què es transformaran les llaunes de l’ORExperience?

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.