PROJECTE SOCIAL – “ESPORT AMB BON AMBIENT”

Oriol Riera MagemNews & EventsLeave a Comment

Coca-Cola i ORExperience junts de nou, col·laboraran per una bona causa sota el nom “Esport amb Bon Ambient”

 

Durant els últims anys, Coca-Cola ha donat un pas endavant en el seu compromís amb el Medi Ambient i, seguint la seva estratègia d’impulsar la sostenibilitat, realitza aquest projecte a aquells esdeveniments esportius on col·labora sota el nom “Esport amb Bon Ambient”.

D’aquesta manera, la companyia aspira a recollir i reciclar el 100% de les seves llaunes en el 2030. Sota aquest marc i, gràcies a la col·laboració que mantenim desde la I Edició a través d’Aquarius i Powerade, que ens manté hidratats i frescos durant tota la setmana, l’ORExperience s’uneix a aquesta causa, creada a favor de la sostenibilitat i amb l’objectiu de treballar activament per un compromís social i ambiental.

Així, durant la setmana de l’esdeveniment disposarem de varis contenidors on els nostres participants hauran de dipositar les llaunes i ampolles utilitzades, per tal de reciclar i ajudar en aquest projecte, adquirint a més, conciència sobre el reciclatge i un compromís amb el Medi Ambient.

Com tots sabeu, l’ORE a més de ser un esdeveniment esportiu que vol fer gaudir d’una experiència professional als seus participants, manté sempre en la seva estructura el seu compromís social, i per tant no podiem obviar l’oportunitat de participar en aquest projecte.

En altres ocasions, aquestes llaunes s’han convertit en material d’oficina…en què es transformaran les llaunes de l’ORExperience?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.