ELS PROFESSIONALS DE BAYÉS ESPORT

Oriol Riera MagemNews & EventsLeave a Comment

En aquesta 1ª edició de l’ORExperience tindrem l’oportunitat de gaudir de l’equip de Bayés Esport, un dels més professionals i amb més currículum de la comarca d’Osona. A través de diferents xerrades, una petita cada dia, ens ensenyaran el seu món. Un món gens desconegut per jugadors com l’Oriol Riera, que li donen molta importància per allargar la seva carrera professional i fer-la més existosa.

Aquest serà un dels blocs més importants de l’Experience, on li donarem el màxim valor per a què els nens rebin una informació que els ajudarà en el futur.

“L’activitat física i l’esport està en auge en les darreres dècades, fent presència cada vegada més a tots els col·lectius de la societat. Bayés esport treballa des de la interdisciplinarietat i la col·laboració entre professionals de la salut per fer front a tots els contratemps que pot ocasionar la pràctica de l’activitat física. El gran objectiu de la branca esportiva de la nostra entitat, és el d’educar, conscienciar i prevenir, i és que la millor manera de fer front a una lesió és evitar-la. Malauradament no sempre és possible, i quan aquesta succeeix, treballem en equip a fi de fer front a la recuperació tissular, la rehabilitació i la posterior readaptació a la normalitat esportiva.

Aquest juny col·laborem amb l’esdeveniment més important i més pròxim al futbol professional que s’ha donat a la comarca d’Osona, com és l’Oriol Riera Experience. La pràctica del futbol en els seus anys d’inici és on més determinant es pot ser de cara al futur de l’esportista. Acompanyar la vessant tècnica i tàctica amb l’educació en hàbits preventius i de salut suposa estendre una manera més completa, saludable i professional d’una disciplina esportiva tan estesa com és el futbol. L’equip de Bayés esport us espera amb ganes d’educar, ensenyar i també d’aprendre de tots vosaltres.”

L’Equip de Bayés Esport

Bayesesport-grup1_3

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.