La Paraula – Oriol Riera

Oriol Riera MagemNews & Events2 Comments

L’Experience 2017 ja és història, i ho va fer amb una Festa de Cloenda oberta a tots els públics, per poder mostrar des de dins, tot el que els pares es van perdre durant la setmana.

Ara ja fa algunes setmanes que va acabar, i és el moment, després d’unes setmanes de reflexió, de poder felicitar-nos per la feina ben feta i per mostrar un gran agraïment a totes les persones i entitats que van fer possible una primera edició inmillorable.

faju20170626-30Era l’agost del 2016, quan amb un equip molt reduït vam començar a traçar les bases del que voliem que fos el nostre esdeveniment. Voliem que fos proper, formatiu, divertit, accessible a tothom, professional i únic, però això només era possible d’una manera: portar a la canalla de la comarca les vivències i coneixements que jo, com a futbolista professional, he anat adquirint al llarg de més de 13 anys com a professional. La idea la teniem clara i com voliem que fos també, però ens quedava molt camí per recórrer, així que després de 10 mesos de molt treball va néixer l’Oriol Riera Experience.

El resultat final ha cobert totes les expectatives plantejades, i tot això gràcies a la suma de moltes persones i entitats que mica en mica es van anar adherint a un projecte que desconeixien com seria. M’agradaria expressar-vos mitjançant aquest article el meu gran agraïment personal a tots vosaltres per entrar en el projecte amb els ulls tancats. Gràcies a la Fundació Puig-Porret i a l’Obra Social “La Caixa”, per poder obrir l’esdeveniment a tota la canalla, sigui quin sigui el seu poder adquisitiu. Gràcies a Intersport Everest per nutrir-nos de les millors equipacions possibles. Gràcies a la Corredoria Vilà per no pensar-se ni un moment en entrar en el projecte i oferir-nos la millor seguretat possible. Gràcies a la multinacional Coca-Cola, on a través de Powerade i Aquarius, ens ha ajudat a tenir la millor hidratació possible. Gràcies a la Beth Codina, presidenta del grup de El 9 Nou, per sentir el projecte de la mateixa manera i ajudar-nos a arribar a totes les famílies. Gràcies a l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, per obrint-se la porta del poble i ajudar-nos a tenir les millors instal·lacions possibles. Gràcies a Rinat per creure en el nostre projecte i donar les millors eines possibles als nostres porters, i com no, gràcies a tots els jugadors i entitats, com la Fundación Osasuna, que desinteressadament han aportat els seu granet de sorra a través de regals. 

I no m’agradaria deixar-me al nostre patrocinador, Bayés Esport. Un pilar fonamental de l’esdeveniment i del dia a dia, on hem tingut la presència diària dels seus fisioterapèutes i dels grans professionals de la medicina esportiva, on han mostrat a tota la canalla aspectes imprescindibles com la prevenció, nutrició, podologia…

GRÀCIES a tots vosaltres per haver-nos ajudat a fer realitat la idea inicial del projecte, i fer-ho sense saber quin seria el resultat. Us ho agraeixo personalment perquè junts hem fet molt bona feina. 

faju20170626-354

He començat l’article parlant del grup reduït d’il·luminats que vam traçar la idea inicial del projecte. Vam començar sent pocs i vam acabar tenint un equip de més de 18 persones.

A tots ells els vam anar a buscar personalment sabent que tenien les qualitats que buscàvem. Han estat a un nivell molt alt, és per això que part de l’èxit de l’Oriol Riera Experience 2017, ha estat obra seva. BONA FEINA NOIS!!

No queda res més que donar les gràcies a tots els jugadors que van participar, perquè gràcies al seu comportament i ganes d’absorbir cada moment, s’han empapat de coneixaments i han pogut gaudir intensament d’una setmana única. No teniem clar de fer una segona edició, però d’acord a l’èxit que ha tingut, ja ens estem preparant per millorar i realitzar un altre novedós Experience. Per mi ha sigut un plaer estar rodejat de gent que li agrada el futbol!!

Moltes gràcies a tothom i us esperem el pròxim any!!

ORIOL RIERA 

faju20170626-56

2 Comments on “La Paraula – Oriol Riera”

  1. En Marc ha gaudit al màxim d’ aquesta experiència, en la qual encara recordo el primer dia a la sortida, les explicacions que hem donava emocionat, i entusiasmat de com habia passat el dia.
    I ara ja amb aquests dies viscuts, pensan per l’ any vinent, tenir la sort com enguany de tornar .hi a participar.
    Només queda per tant donar.vos les gràcies, i Felicitar.vos a tot l’ equip, i a reveure fins l’ any vinent.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.