Els col·laboradors de l’Oriol Riera Experience 2021

Oriol Riera MagemNews & EventsLeave a Comment

L’estiu passat, prioritzant la salut i la seguretat davant la crisi sanitària per la Covid-19, no vam poder gaudir de l’Oriol Riera Experience. I, amb moltes ganes de tornar a gaudir d’una setmana plena de futbol, ja està en marxa una nova edició, que es celebrarà del 28 de juny al 3 de juliol del 2021 a Sant Julià de Vilatorta.

L’esdeveniment no seria possible sense els nostres col·laboradors, que ens ajuden a traslladar, a nens i nenes, l’experiència de sentir i d’aprendre tot el que forma part del món d’un futbolista professional. Per aquest motiu, volem agrair el suport dels qui fa temps que ens acompanyen i dels qui formen part de l’Experience per primera vegada. 

  • Fundació Puig-Porret. Un dels pilars més importants de l’Oriol Riera Experience és el projecte social que integra. Defensem un futbol sense classes socials i amb les mateixes oportunitats per a tothom. Gràcies a la col·laboració amb la Fundació Puig-Porret, oferim ajudes econòmiques perquè les famílies amb pocs recursos puguin portar els seus fills/es a l’esdeveniment.
  • M. i J. Vilà Corredoria d’Assegurances. La seguretat és imprescindible i l’aconseguim de la mà de Corredoria Vilà, que ens ofereix una assegurança en cas d’accident o lesió per cada un dels jugadors/es.
  • Bayés Esport. Els professionals en medicina esportiva de Bayés Esport ens acompanyaran cada dia i fomentaran uns hàbits preventius i de salut per una pràctica saludable de l’esport.
  • El 9 Nou. Per poder arribar a totes les famílies i fer més visible aquest projecte social i formador, un altre dels nostres col·laboradors és El 9 Nou, el mitjà de comunicació més important de la comarca d’Osona.
  • Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta. Sense aquest vincle, que ens ha acompanyat a cada edició de l’Experience, no seria possible gaudir del futbol en unes instal·lacions tant completes. La zona esportiva de Sant Julià de Vilatorta disposa dels camps de futbol i del pavelló que, durant una setmana, es converteixen en territori Experience.
  • Powerade. La beguda isotònica Powerade, fabricada per Coca-Cola, és una de les begudes hidratants més importants en l’àmbit mundial. En disposarem durant tot l’esdeveniment, per mantenir-nos frescos i hidratats.
  • Mizuno. Les equipacions d’aquesta edició les proporcionarà Mizuno. Cada nen/a disposarà de dos kits per tota la setmana.
  • Rinat. L’accessori més important pels porters són els guants. Els porters de l’Experience tindran un joc de guants Rinat per treure tot el seu potencial.
  • Protein Gastronomy. Aquest equip de nutricionistes ens acompanyarà per primera vegada. Protein Gastronomy ha creat una proteïna ecològica que ajuda a millorar el rendiment dels esportistes d’elit. Utilitzen fruita orgànica especialment seleccionada, productes 100% naturals.
  • Imprenta2. Finalment, també estarà amb nosaltres Imprenta2, l’impremta online que elabora tot tipus de productes amb dissenys personalitzats.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.