ORExperience torna a sumar esforços amb Coca-Cola en la campanya “Esport amb Bon Ambient”

Oriol Riera MagemNews & EventsLeave a Comment

Després d’haver recollit 63 quilos d’envasos en l’ORExperience del 2018, mantenim el nostre compromís amb el medi ambient mitjançant la col·laboració en la campanya de Coca-Cola “Esport amb Bon Ambient”. Durant els últims anys la companyia ha centrat els seus esforços en l’estratègia per impulsar la sostenibilitat i, de fet, ja genera ampolles amb un 25% de plàstic reciclat. D’aquesta manera, Coca-Cola  aspira a recollir i reciclar el 100% de les seves llaunes de cara al 2030.

“Esport amb Bon Ambient” forma part del camí per minimitzar l’impacte ambiental de les nostres activitats del dia a dia, entre les quals també hi entra la pràctica esportiva. Gràcies a la unió amb Coca-Cola, durant la setmana de l’ORExperience, tindrem diversos contenidors on tots els participants podran dipositar les llaunes i les ampolles que consumeixin, treballant tots junts a favor de la sostenibilitat i participant activament amb el compromís social i ambiental. A través d’aquesta recollida selectiva, Coca-Cola podrà procedir al reciclatge de tots els envasos.

L’ORExperience ofereix als seus jugadors i jugadores una experiència com a esportistes professionals, dins de la qual també s’inclou l’adquisició de bons hàbits. Per això, ens tornem a adherir als esforços de Coca-Cola, que ens ajudarà a minimitzar l’impacte sobre l’entorn i a reduir la generació de residus.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.