ORExperience 2019

Oriol Riera MagemNews & Events1 Comment

Començem el 2019, i ja tenim l’Experience preparat. Ens fa molta il·lusió presentar-vos aquest edició per totes les novetats que us tenim preparades, seguint la nostre pròpia filosofia formativa, social, i sense ànim de lucre.

Portem els darrers mesos preparant la sortida de la 3ª edició amb moltes ganes de que sigui diferent i més integral. Estic molt content de les aportacions de tots els pares i del gran equip que hi ha darrera d’aquest esdeveniment. Però no s’acaba aquí, ens queden 6 mesos per seguir donant forma a les nostres idees i realitzar un any més, un dels millors esdeveniments de la comarca d’Osona, amb un únic propòsit: seguir generant il·lusió sobre tot el que envolta la meva vida, el futbol!

L’esdeveniment es una autèntica experiència i com ja sabeu, no ens agrada descobrir quines noves visites o “masterclass” tindrem durant la setmana, però si que us assegurem que seguirem ensenyant i descobrint tot el món que envolta el futbol.

En aquest any, una gran novetat respecte el Bloc d’entrenaments és la realització d’una metodologia individualitzada per demarcació. És a dir, si el seu nen/a és Lateral, tota la setmana realitzarà entrenaments tàctics i tècnics enfocats a aquesta posició, a part d’una visualització audiovisual tàctica de la seva demarcació. A més de la finalització de la setmana amb un informe d’avaluació realitzat pel seu entrenador, l’Oriol Riera i el coordinador de Metodologia, Miquel Serrado, actual entrenador del Juvenil Divisió d’Honor del GironaFC.

També com ja vam comunicar l’any passat, el projecte del futbol femení està en augment en la comarca d’Osona, i després d’arribar a un 10% de les inscripcions en la passada edició, volem per aquest nou Experience2019 realitzar un esdeveniment totalment igualitari, on el futbol femení també s’hi senti identificat.

I seguint en la finalitat social de l’esdeveniment, m’agradaria donar les gràcies a la Fundació Puig-Porret, que ens ajudarà a arribar a totes aquelles famílies que vulguin assitir en el nostre esdeveniment però que malhauradament no poden fer-ho per problemes econòmics. GRÀCIES per ajudar-nos a poder oferir les mateixes oportunitats a tothom!

 

Ens esperen uns mesos apassionants, on mica en mica a través de Instagram i Facebook, anirem descobrint petits detalls de l’esdeveniment, així com més novetats que estem treballant i que ens falten confirmar.

I per soposat, moltes gràcies a tots els col·laboradors que fan possible realitzar aquest esdeveniment, on sense ells, no seria possible.

Vine a descobrir aquest nou Experience!!

One Comment on “ORExperience 2019”

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.