LES NOSTRES COL·LABORACIONS. PART 3

Oriol Riera MagemNews & EventsLeave a Comment

Us presentem en aquest tercer volum de col·laboracions, dos entitats molt presents des dels inicis del projecte. Llegint aquest article, descobrireu que han format part dels inicis de la carrera futbolística de l’Oriol Riera, així que us animem a donar-li un cop d’ull, i esbrinar més coses del projecte i d’una part de la vida juvenil de l’Oriol.

Quan vam començar a pensar en aquest projecte formatiu i social, de seguida vam tenir clar a on el volíem fer i, sense tenir clar quin camí agafaríem, vam parlar amb en Miquel i en Joan, del CF Sant Julià, per poder veure les possibilitats existents de poder-ho fer a les seves instal·lacions. La seva generositat i predisposició ens ha fet arrencar aquest projecte amb molta il·lusió, sabent que gaudirem d’una gran zona esportiva.

pista futbol sala

Un cop l’esdeveniment va anar agafant forma, l’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta es va sumar al projecte donant-nos les màximes facilitats de logística i d’instal·lacions per poder ser encara molt més professionals del que teníem en ment. Tindrem disponibilitat, a part del camp de futbol, del pavelló i de tots els espais verds de la zona esportiva. Gaudirem dels vestuaris del pavelló, així com de la seva sala de conferències per qualsevol xerrada professional o acte important, a part de poder utilitzar la pista tancada del pavelló en cas de pluja o d’algun acte concret.

De fet, la relació de l’Oriol Riera amb Sant Julià de Vilatorta ve de lluny. Ja quan era petit i jugava, primer al RCD Espanyol i després al FC Barcelona, juntament amb el seu pare es passaven totes les setmanes entrenant en el camp de sorra, on molts cops canalla del poble i la seva pròpia germana, feien de reculla pilotes. Podem dir que els valors de constància, treball i ambició, els va aconseguir aquells anys de entrenaments i de tantes discussions, que arribaven a fer les jornades d’entrenament eternes.

campActualment l’Oriol porta més de 100 partits a Primera Divisió i 115 més a la Segona Divisió, i aquests èxits són gràcies a petites coses, com poder tenir un camp de sorra per poder entrenar. Així que gràcies al poble de Sant Julià de Vilatorta per haver format part de la carrera de l’Oriol, on ara ell vol retornar totes les seves vivències i experiències professionals, realitzant el seu primer esdeveniment osonenc a Sant Julià.

 

 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.