LES NOSTRES COL·LABORACIONS. PART 1

Oriol Riera MagemNews & EventsLeave a Comment

Avui volem centrar-nos en dos empreses que col·laboraran en el nostre projecte, dos empreses locals i amb molta història a la ciutat, que ens oferiran les dues juntes, el binomi “esport+seguretat”, imprescindible pel nostre esdeveniment. Per poder dur a terme un projecte de qualitat i amb garanties, es important rodejar-te d’aquella gent que creu en tu i que es capaç d’aportar-te allò que et farà únic, i es per això, que volem créixer conjuntament amb les dues.

vila-grup1_2

 

La primera d’elles es M. i J. Vilà Corredoria d’Assegurances, SL.,  una empresa de varies generacions, fundada l’any 1.880 a la ciutat de Vic, i situada actualment, al carrer Jacint Verdaguer 8 de la capital d’Osona.

Gràcies a ella, podem tenim la seguretat per a realitzar les activitats amb el màxim compromís, oferint un servei de màxima qualitat, i on els nostres participants podran gaudir i sentir la experiència amb la tranquil·litat de tenir una  assegurança d’accidents personal per a cada un, la qual ens ofereix la Corredoria Vilà sense cap cost addicional pel jugador.

 

Intersport-botes2La segona és una botiga d’esports molt coneguda a la comarca: Intersport Everest. En les diferents botigues que té per Vic hi trobareu tot el material esportiu necessari, en primeres marques com Nike, Adidas, Reebok, Puma, Asics…, per la pràctica de l’esport com running, fitness, outdoor, esquí, snow, tennis, bisicleta, natació…

Però és en la botiga del carrer Jacint Verdaguer on hi trobareu una gran part dedicada al futbol, i on ens assortiran de totes les equipacions Nike que vestirem durant l’esdeveniment, i de tot el material esportiu necessari per la pràctica del futbol durant tota la setmana.

 

Per nosaltres és molt important poder comptar amb dues empreses de casa, que creuen en nosaltres, en el projecte i que han decidit formar-hi part sense pensar-s’ho, i es per això que volem donar les gràcies a la Corredoria Vilà i a Esports Everest. Estem en la primera edició, però esperem que hi sigueu presents per molts anys més!

GRÀCIES!

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.