ENCARA NO ETS EXPERIENCE?
Inscriu-te abans no s’acabin les places!

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

El procés d’inscripció estarà obert des del dilluns 3 de febrer del 2020, on podreu omplir el Formulari  i adjuntar tots els documents necessàris, fins a exhaurir les places. Us recordem que aquest esdeveniment consta de 85 PLACES LIMITADES.

*En cas de voler sol·licitar una AJUDA ECONÒMICA, heu d’omplir la Sol·licitud que trobareu a l’apartat BECA, on apareix en la Normativa, tota la informació sobre les dates i procediments a seguir.

INSCRIPCIONS OBERTES!

Documentació obligatòria

Documentació que cal enviar abans de començar l’OR Experience,  directament adjuntant els documents en el Formulari o a través del correu electrònic a la direcció info@oriolriera-experience.com:

  • Fotocòpia del Dni del pare i mare, o tutor legal.
  • Fotocòpia del Dni del participant
  • Fotocòpia de la targeta sanitària
  • Autorització firmada

Dades del participant


2. Dades dels pares
Equipació


Consulteu la taula de talles
Talla de la samarreta i de pantaló S (junior)M (junior)L(junior)XL(junior)XXL(junior)S (adult)M (adult)
Talla de les mitjetes S (30-34)M (35-39)L (40-46)
Talla dels guants (només en cas de ser porter/a) No és necessariTalla 3Talla 4Talla 5Talla 6Talla 7Talla 8Talla 9Talla 10

Dades mèdiquesPrens algun medicament? No
Ets al·lèrgic a algun medicament? No
Ets al·lèrgic a algun aliment? No

7. Documents que cal entregar juntament amb la inscripcióSi necessiteu enviar més documentació, podeu enviar-ho per correu electrònic a info@oriolriera-experience.com


Informació bàsica sobre protecció de dades L'Assossiació Esportiva Oriol Riera és l'entitat responsable del tractament de les dades. Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació dels serveis esportius, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de l'Assossiació. Qualsevol persona pot exercir en qualsevol moment el dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-s'hi. Consulteu informació addicional sobre protecció de dades.


Declaro que totes les dades facilitades en aquest formulari d'inscripció, així com tots els documents facilitats que s'aporten, son certs.