La fórmula exclusiva de l’Oriol Riera Experience

Oriol Riera MagemNews & EventsLeave a Comment

El somni de molts nens, i cada vegada de més nenes, és convertir-se en futbolistes professionals. Celebrar títols a l’equip de la seva vida. Marcar gols o parar penals igual que l’esportista a qui admiren. El món del futbol d’elit va més enllà de jugar partits. L’objectiu de l’Oriol Riera Experience és ajudar als jugadors/es a arribar al seu grau d’excel·lència, mentre viuen una experiència que els ajudarà a sentir-se, i a entrenar, com autèntics futbolistes professionals. Et descobrim les dues claus de la  fórmula exclusiva que caracteritza el nostre concepte esportiu i que s’allunya dels campus d’estiu tradicionals.

Pla d’entrenament personalitzat per posicions

El cos tècnic de l’Oriol Riera Experience, format per professionals altament qualificats, condueix uns entrenaments dissenyats per mostrar els conceptes tècnics i tàctics més importants de cada posició. D’aquesta manera, els nens i nenes desenvoluparan conceptes tècnics i tàctics col·lectius, però també individuals segons la seva posició al camp. Els porters també faran un treball específic i es farà un informe d’avaluació de tots els participants. 

Bloc Experience amb activitats i visites especials

Les activitats del Bloc Experience, úniques i exclusives, estan dissenyades per conèixer millor el món professional de futbolistes i entrenadors com l’Oriol Riera. D’aquesta manera, durant tota la setmana els nens i nenes gaudiran de visites especials de futbolistes, entrenadors, periodistes, àrbitres o persones destacades en el món del futbol. 

L’Oriol Riera Experience també aposta per la potenciació del futbol femení i per l’educació integral dels jugadors/es, promovent valors com l’esforç, el fair-play o els bons hàbits alimentaris. Tenim moltes ganes de tornar a gaudir del futbol amb els més petits/es. Ens veiem el 28 de juny! 

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.