#BlocExperience: Danae Boronat, periodista esportiva

Oriol Riera MagemNews & Events2 Comments

La primera visita de la cinquena edició de l’Oriol Riera Experience ha estat la periodista Danae Boronat. La professional és un dels referents del periodisme esportiu i s’ha convertit en la primera dona en narrar un partit de la Primera Divisió espanyola (masculina) a la televisió estatal. Els nens i nenes han pogut conèixer de primera mà els passos que cal seguir per convertir-se en periodista, a partir de l’àmplia experiència de la Danae, presentadora de programes de futbol a Movistar+ i Vamos i col·laboradora a Esports RAC1 i a El matí de Catalunya Ràdio. Enguany la periodista ha publicat el seu primer llibre No las llames chicas, llámalas futbolistas. Del maltrato al reconocimiento: la lucha por la igualdad en el fútbol.

Els nens i nenes també han parlat amb la periodista d’anècdotes durant la seva trajectòria, però sobretot de futbol, de futbol femení i de valors com la igualtat. El dinamisme de la xerrada, l’intercanvi de preguntes i respostes amb la Danae Boronat, ha posat de manifest una visió igualitària i inclusiva de les generacions més joves. De fet, l’Oriol Riera Experience continua potenciant la figura femenina en el món del futbol i en aquesta edició ja compta amb més entrenadores i futbolistes.

L’objectiu de les visites del Bloc Experience és mostrar als nens i nenes tot el que envolta el futbol professional i que, per construir un futur en aquest món, no només existeix la carrera d’esportista, sinó que també hi ha àrbitres, analistes, periodistes, fisioterapeutes…

Fotografies: Oriol Rodriguez Piella

BLOC EXPERIENCE 2021

#BlocExperience: Xavier Estrada Fernández, àrbitre de futbol

#BlocExperience: Sergi Mateo, nutricionista esportiu

2 Comments on “#BlocExperience: Danae Boronat, periodista esportiva”

  1. Pingback: #BlocExperience: Xavier Estrada Fernández, àrbitre de futbol

  2. Pingback: #BlocExperience: Bruna Vilamala, futbolista del FC Barcelona

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.