CONDICIONS GENERALS DE PARTICIPACIÓ


L’Associació Esportiva Oriol Riera (en endavant AEOR) domiciliada al C/Perot Rocaguinarda 10, de Vic, a través de la pàgina web www.oriolriera-experience.com (en endavant la web) ofereix i organitza esdeveniments futbolístics d’estiu per a nens i joves de 10 a 15 anys.

Els usuaris que participen als esdeveniments a través de la web, per correu electrònic o per qualsevol altre suport o plataforma, han de  complir amb les següents condicions generales de participació i/o contractació.

Objecte:

www.oriolriera-experience.com és una web on l’activitat és la gestió i organització d’esdeveniments futbolístics. Aquestes condicions generals tenen per objecte regular la participació dels usuaris des del moment en què aquests accepten durant el procés d’inscripció online, marcant la casella corresponent i enviant el formulari.

Termes i Condicions:

Les presents Condicions Generals, l’Avís Legal i la Política de Privacitat, formen part integrant dels Termes i Condicions d’ús i acceptació.  De manera, que tant l’accés, com la participació a través de la inscripció als serveis oferts per AEOR, signifiquen l’acceptació dels Termes i Condicions, sense reserves per part de l’usuari. Li suggerim que abans d’inscriure’s llegeixi amb atenció l’Avís Legal, i la Política de Privacitat.

Com inscriure’t:

Entra a la web per veure tota la informació respecte a OR Experience. Una vegada a la pàgina veuràs diverses pestanyes: Experience, inscriu-te, beca, notícies i contacte. Pots anar llegint tota la informació que et proporcionem i quan vulguis iniciar la inscripció hauràs de prémer sobre la pestanya inscriu-te, on hauràs d’anar emplenant les caselles que et sol·liciten amb les teves dades personals i seguir les instruccions.

Preus, forma de pagament i cancel·lacions:

A causa dels canvis i fluctuacions que puguin sorgir en aquest apartat i amb la finalitat d’estar permanentment actualitzat i complir amb el nostre deure d’informació a l’usuari. Recomanem la lectura de l’apartat Experience / Preu que apareix a la web, el qual forma part integrant d’aquestes condicions generals de participació.

Gestió de continguts d’imatge:

Els esdeveniments futbolístics organitzats per AEOR, poden ser gravats en àudio i vídeo, fotografiats i registrats per a una posterior difusió amb finalitats promocionals.

AEOR garanteix que els continguts en cap moment vulneraran la legislació vigent ni els drets fonamentals dels usuaris o participants.  La participació en els esdeveniments futbolístics implica la cessió dels drets d’imatge dels participants amb finalitats promocionals dins de l’àmbit del propi esdeveniment.

Els continguts generats per AEOR tenen la consideració d’obres protegides de conformitat amb la normativa vigent en matèria de propietat intel·lectual. Queda prohibida la comercialització o qualsevol activitat que pogués realitzar-se amb finalitat d’ús públic amb els continguts que AEOR difongui.

Gestió i tractament de la informació personal:

AEOR, té accés a la informació dels participants o usuaris que s’hagin inscrit o registrat a la web i per tant tractarà la informació d’acord a la seva Política de Protecció de Dades.

Atenció al participant:

AEOR, per la solució de qualsevol reclamació o qüestió relacionada amb la participació en el campament, posa a disposició dels usuaris el seu correu electrònic,  info@oriolriera-experience.com

Suspensió, anul·lació o aplaçament:

AEOR, es reserva el dret de suspendre, anul·lar o aplaçar els esdeveniments futbolístics. En aquest cas, informarà adequadament d’aquest succés.

Llei aplicable i jurisdicció:

La relació entre AEOR i l’usuari es regirà per la legislació vigent que resulti aplicable, sent la jurisdicció competent, en el lloc del compliment de l’obligació o en el del domicili de l’usuari.

En el cas que l’usuari tingui el seu domicili fora d’Espanya, AEOR i l’usuari, renuncien expressament a qualsevol altre fur, sotmetent-se als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.