Benvinguts a OR Experience

Oriol Riera MagemNews & EventsLeave a Comment

Camp d'entrenament - OR Experience

Benvinguts a aquest nou projecte únic a la comarca d’Osona, un projecte il·lusionant, i que volem que sigui un referent en els pròxims anys. Us seré sincer, feia temps que tenia ganes de posar-lo en marxa, però no havia trobat mai el moment, així que ara, amb un bon equip al darrere, ens embarquem a realitzar un projecte, sense ànim de lucre, reservat a tots aquells jugadors/es federats que tinguin ganes de viure una gran experiència d’una setmana, juntament amb mi.

L’OR Experience s’allunya dels tradicionals campus d’estiu, consisteix en una fórmula exclusiva que combina un pla d’entrenament específic i personalitzat, amb un Bloc Experience d’activitats especials fent que el jugador/a senti el que jo sento durant tota una temporada. M’agradaria avançar-vos alguna de les activitats “Experience” que tenim preparades però ja tindrem temps, mica en mica, de mostrar-les.

Un cop presentat el projecte, m’agradaria donar les gràcies a tota la gent de Sant Julià de Vilatorta que ens ha facilitat l’execució d’aquest projecte, com també a tots els patrocinadors i col·laboradors implicats des del primer moment al projecte OR Experience. Gràcies a ells, intentarem que cada jugador/a se senti especial durant una setmana, i pugui viure una experiència molt positiva.

I no puc deixar d’anomenar a la Fundació Puig-Porret, la primera que va creure en aquest projecte des del primer dia. Un dels pilars socials més importants de l’OR Experience, és que tot nen/a que tingui ganes de viure una experiència futbolística, la pugui viure. Jo he crescut en un futbol on no existeixen ni classes socials ni econòmiques, tots parlem la mateixa llengua i tots hauriem de tenir les mateixes oportunitats. La Fundació Puig-Porret creu en un OR Experience més social, podent oferir a aquelles famílies amb pocs recursos econòmics, la possibilitat d’accedir a una BECA ESPORTIVA.

En fi, us animo a gaudir d’aquest projecte, tal com nosaltres ho fem cada dia, esperant que us animeu a ser part de la nostra petita família.

Ens veiem al juny!

ORIOL RIERA

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.