Acord de col·laboració amb Bayés Esport

Oriol Riera MagemNews & Events1 Comment

Ja veieu que mica en mica anem desgranant el nostre projecte, i per començar, volem presentar-vos el nostre patrocinador principal, Bayés Esport. I no hi ha ningú que conegui millor la col·laboració entre les dos entitats, que la Claudia Bayés, on en aquest article ens explicarà en què consisteix:

“La unitat de medicina de l’esport i fisiologia cardiorespiratòria Bayés Esport i Oriol Riera Experience hem signat un acord de col·laboració pebayes-esport-2017-64_baixar treballar conjuntament en la formació i la preparació de l’esdeveniment que tindrà lloc el proper mes de juny a Sant Julià de Vilatorta.

Bayés Esport és una unitat mèdica especialitzada en la prevenció i el tractament de tots els esportistes, amateurs o professionals, que entenen que la salut és cabdal per assolir millor rendiment i una recuperació més òptima i poder seguir amb la pràctica de l’esport amb seguretat.

Creiem que és essencial que els esportistes entenguin que cal un bon control i una adequada preparació per poder practicar l’esport de forma segura i evitar lesions innecessàries. Des de Bayés Esport posem a la seva disposició tots els professionals mèdics i l’equip més preparat i especialitzat per poder assegurar un bon diagnòstic i un adequat tractament i poder afavorir una millor i més ràpida recuperació i readaptació a l’activitat desitjada.

Els nostres professionals ofereixen un tractament complet, amb els aparells i les instal·lacions més novadores, i es complementen perfectament per cobrir totes les necessitats dels esportistes. L’equip està format per metges especialistes en medicina esportiva, traumatòlegs de l’esport, podòleg, fisioterapeutes especialitzats, nutricionista i un metge especialista en medicina de l’activitat física i cardiologia esportiva.

Des del primer moment que l’Oriol ens va presentar el projecte vam veure que era un concepte innovador, una experiència que ajudarà als nois que hi participen, a sentir-se i a entrenar com uns autèntics jugadors professionals de futbol, i a la vegada un projecte educatiu, a on s’ensenyaran els valors i bones pràctiques esportives. Per això vam tenir clar que volíem sumar. Per tant oferirem tot el nostre coneixement i la nostra expertesa en el món de la salut esportiva a tots els nois que participaran de l’experiència OR Experience. Ens il·lusiona estar al costat d’ells i col·laborar en millorar la seva pràctica del futbol des de l’àmbit de la salut i la prevenció.

En aquest aspecte, des de Bayés Esport, pensem que és imprescindible que coneguin la importància de la prevenció i oferir-los els tractaments més especialitzats per tenir cura del seu cos i poder practicar el futbol amb salut i sense lesions.

Vetllem perquè l’esport i el rendiment sempre vagin acompanyats de la salut.”

Clàudia Bayés Genís

Gerent Bayés Esport

www.bayesesport.cat

bayes-esport-2017-92_baixa

 

One Comment on “Acord de col·laboració amb Bayés Esport”

  1. Pingback: Bayés Clínica | Nou acord de col•laboració amb Oriol Riera Experience

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.